Mag. Ladeja Godina Košir

Circular Change

Mag. Ladeja Godina Košir posameznike, projekte, organizacije in podjetja povezuje tako, da plemenitijo svojo vrednost.

 

Je voditeljica in izvršna direktorica mednarodne platforme za krožno gospodarstvo Circular Change. Na področju krožnega gospodarstva je osrednji člen povezovanja z mednarodnimi institucijami kot so Svetovni gospodarski forum (WEF) in nagrade The Circulars, Fundacija Ellen Mac Arthur, Circular Valley, European Circular Economy Stakeholder Platform in drugi.

 

Ladeja je govornica in soustvarjalka številnih mednarodnih dogodkov. Kot strateška povezovalka različnih deležnikov se osredotoča na spodbujanje prehoda iz linearnega v krožno gospodarstvo. V vodstvenih in izvršnih vlogah ima več kot 20 let mednarodnih izkušenj na področju strateškega marketinga, upravljanja blagovnih znamk, komuniciranja ter medijev.

 

Za svoje delo je bila nagrajena s številnimi domačimi in mednarodnimi nagradami, predsedovala je različnim žirijam, sodeluje v programskih svetih in upravnih odborih in mednarodnih institucijah.

 

Je habilitirana visokošolska predavateljica, publicistka, moderatorka, mentorica – po naravi povezovalka, po duši kreativka, v praksi podjetnica in svetovalka. Z bogato mrežo interdisciplinarnih mednarodnih povezav, sistemskim pristopom, komunikacijskimi sposobnostmi in zaupanjem, ki ga uživa v različnih javnostih, je neustavljiva soustvarjalka novih, trajnostno naravnanih poslovnih in družbenih rešitev, temelječih na načelih krožnega gospodarstva. Je podpredsednica SDBP, so-predsedujoča Komisiji za Krožno in delitveno ekonomijo pri AmCham, članica upravnega odbora Ženske sekcije Združenja Manager. Osrednji navdihovalci so njeni trije otroci.