Dr. Domen Nahtigal

DUTB

Domen Nahtigal je doktor prava in managementa nepremičnin, pooblaščen ocenjevalec vrednosti nepremičnin na slovenskem inštitutu za revizijo ter licenciran nepremičninski posrednik.

Tako teoretično kot praktično je specializiran na področju nepremičnin in sicer predvsem na segmentih vrednotenja nepremičnin, izdelave investicijskih elaboratov ter managementa in razvoja nepremičninskih investicij.

 

Danes je zaposlen na mestu vodje stanovanjskega nepremičninskega portfelja na DUTB d.d., po tem ko je 2 leti uspešno ustvarjal dodano vrednost na portfelju nepremičnin v mestu Ljubljana. Pred prihodom na DUTB je bil zaposlen kot vodja projektov v nepremičninski investicijsko-svetovalni družbi N-invest d.o.o. ter kot zunanji strokovni sodelavec na katedri za podjetništvo Ekonomske fakultete v Ljubljani.

 

Objavil je več strokovnih publikacij, med njimi najbolj znana oziroma praktično uporabna za nepremičninsko cenilsko stroko z naslovom Segmentacija in vrednostni okvir preferenc potencialnih kupcev stanovanj.